fbpx

S02 Urban

Elmoped fordonsklass: AM (EU-moped klass 1)

Finansiering 849 kr/mån

Privatleasing från 1.849 kr/mån

S02 Urban är en kraftfull elmoped från Silence som är enkel att hantera och som har en komfortabel dämpning. S02 Urban är den perfekta elmopeden för dig med kortare daglig körning, med en maxhastighet på 45 km/h och en räckvidd på 52 kilometer. Välj bland flera tillval: extra USB-uttag, förvaringsboxar och mobilhållare.

S02 Urban levereras med Silences helt unika och avtagbara batteri, som är utrustat med både hjul och ett utfällbart handtag. Det innebär att du snabbt, smidigt och enkelt kan ta med dig batteriet till närmaste strömkälla – oavsett om du är på ditt arbete eller om du är hemma. Behöver du ladda upp batteriet från 0 till 100 % gör du det inom loppet av 3 till 4 timmar.

S02 Urban är utrustad med dubbla körlägen: Eco och City, LED-strålkastare och en backväxel som gör vardagen enklare. Just nu får du snabb leverans av S02 Urban och en förmånlig försäkring går att teckna genom Trygg-Hansa för endast 390 kr/mån.

Silence Connected-modeller är som standard uppkopplade till appen My Silence. Med hjälp av appen kan du i realtid ta reda på var din Silence befinner sig, du kan öppna sätet automatiskt och du kan planera din rutt genom att lägga in din destination i appen. Med hjälp av My Silence-appen kan du även starta och stänga av din Silence från distans och du kan kontrollera batteristatus.

FAKTA – Silence S02 Urban

AM
(EU-moped klass 1)

KÖRKORT

45 km/h

MAXHASTIGHET

52 km

RÄCKVIDD

2 kWh

BATTERI

1,6 kW

MOTOR

Jag är intresserad av Silence!

Fyll i formuläret så blir du snart kontaktad av oss så att vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig vidare.