fbpx

S01 Connected

Lätt elmotorcykel fordonsklass: A1

Finansiering 1.449 kr/mån

Privatleasing från 2.699 kr/mån

Upplev en sportig premiumkänsla med en lätt elmotorcykel från Silence. S01 Connected erbjuder ett stort och komfortabelt säte, en exklusiv exteriör och levererar smidiga uppkopplingsmöjligheter via appen My Silence.

S01 Connected är utrustad med Silences helt unika och avtagbara batteri med utfällbart handtag och hjul – för en optimal urban mobilitet. Batteriet är enkelt att hantera och du kan smidigt rulla med det till närmaste strömkälla, oavsett om du är på ditt arbete eller om du är hemma. Skulle du behöva ladda upp batteriet från 0 till 100 % gör du det inom loppet av 7 till 9 timmar.

S01 Connected erbjuder en helelektrisk räckvidd på upp till 133 kilometer, med en kraftig acceleration. Elmotorcykeln är utrustad med LED-strålkastare samt 3 olika körlägen som förbättrar ditt urbana resande: Eco, City och Sport. Teckna försäkring via Trygg-Hansa – då stannar försäkringskostnaden vid endast 320 kr/mån.

Med S01 Connected kan du välja mellan en lång rad smidiga tillbehör: styrlås, mobilhållare, vindruta, en lägre sadel, och mycket mer.

Silence Connected-modeller är som standard uppkopplade till appen My Silence. Med hjälp av appen kan du i realtid ta reda på var din S01 Connected befinner sig, du kan öppna sätet automatiskt och du kan planera din rutt genom att lägga in din destination i appen. Med hjälp av My Silence-appen kan du även starta och stänga av din S01 Connected från distans och du kan kontrollera din batteristatus.

FAKTA – Silence S01 High Speed Connected

A1
(Lätt MC)

KÖRKORT

95 km/h

MAXHASTIGHET

133 km

RÄCKVIDD

5,6 kWh

BATTERI

7 kW

MOTOR

Jag är intresserad av Silence!

Fyll i formuläret så blir du snart kontaktad av oss så att vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig vidare.