fbpx

S02 Premium

Elmoped fordonsklass: AM (EU-moped klass 1)

Finansiering 1.099 kr/mån

Privatleasing från 2.249 kr/mån

S02 Premium är en elmoped från Silence som är lätt att hantera, med komfortabel dämpning och med en digital mätare som är konfigurerbar. S02 Premium erbjuder flera tillval, däribland dubbla säten, pakethållare och en transportbox.

S02 Premium levererar en utsläppsfri och elektrisk körning – allt för att skapa den bästa möjliga urbana mobiliteten för just dig. Elmopeden är utrustad med ett innovativt och avtagbart batteri som har både hjul och utfällbart handtag. Det innebär att du snabbt och smidigt kan ta med dig batteriet till närmaste strömkälla vid laddning, oavsett om du är på din arbetsplats eller i ditt hem. Skulle du behöva ladda upp batteriet från 0 till 100 % gör du det inom loppet av 7 till 9 timmar.

S02 Premium är utrustad med USB-laddare, backväxel och tre olika körlägen: Eco, Normal och Sport. Elmopeden finns just nu med snabb leverans och kommer med en 7 kW motor, med en räckvidd på 146 kilometer. Teckna försäkring genom Trygg-Hansa – då stannar försäkringskostnaden vid endast 390 kr/mån.

Silence Connected-modeller är som standard uppkopplade till appen My Silence. Med hjälp av appen kan du i realtid ta reda på var din Silence befinner sig, du kan öppna sätet automatiskt och du kan planera din rutt genom att lägga in din destination i appen. Med hjälp av My Silence-appen kan du även starta och stänga av din Silence från distans och du kan kontrollera batteristatus.

FAKTA – Silence S02 Premium

AM
(EU-moped klass 1)

KÖRKORT

45 km/h

MAXHASTIGHET

146 km

RÄCKVIDD

5,6 kWh

BATTERI

7 kW

MOTOR

Jag är intresserad av Silence!

Fyll i formuläret så blir du snart kontaktad av oss så att vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig vidare.