fbpx

S02 High Speed

Lätt elmotorcykel fordonsklass: A1

Finansiering 1.199 kr/mån

Privatleasing från 2.349 kr/mån

S02 High Speed är en lätt motorcykel som är utrustad med LED-strålkastare, en komfortabel dämpning och som erbjuder flera olika tillval, som anpassar elmotorcykeln efter alla dina behov. Välj mellan tillval så som dubbla säten, mobilhållare och transportboxar.

S02 High Speed levererar en oslagbar elektrisk mobilitet, inte minst tack vare Silences helt unika och avtagbara batteri. Eftersom batteriet är utrustat med både hjul och utfällbart handtag är laddningen aldrig någon utmaning – du rullar enkelt med dig batteriet till närmaste strömkälla, oavsett om du är på din arbetsplats eller om du är hemma. Skulle du behöva ladda upp batteriet från 0 till 100 % gör du det inom loppet av 7 till 9 timmar.

Upplev en imponerande räckvidd på upp till 127 kilometer – elektriskt, utsläppsfritt och smidigt. En förmånlig försäkring kan tecknas med Trygg-Hansa till en förmånlig månadskostnad på 320 kr/mån.

Silence Connected-modeller är som standard uppkopplade till appen My Silence. Med hjälp av appen kan du i realtid ta reda på var din Silence befinner sig, du kan öppna sätet automatiskt och du kan planera din rutt genom att lägga in din destination i appen. Med hjälp av My Silence-appen kan du även starta och stänga av din Silence från distans och du kan kontrollera batteristatus.

FAKTA – Silence S02 High Speed

A1
(Lätt MC)

KÖRKORT

90 km/h

MAXHASTIGHET

127 km

RÄCKVIDD

5,6 kWh

BATTERI

7 kW

MOTOR

Jag är intresserad av Silence!

Fyll i formuläret så blir du snart kontaktad av oss så att vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig vidare.